wo 17 juli - 12:00 uur - film + aansluitend optionele workshop  
  Zeevonk

TRAILERPRIJZEN & RESERVEREN INFO

Entreeprijzen
Film + Workshop 17 & 20 juli: € 8,50
Film: € 3,-
Tip: Mocht de film zijn uitverkocht, check het dan op de dag van vertoning nog een keer. Als er annuleringen zijn komen deze kaartjes vrij.


Zeevonk
Zeevonk gaat over het leven van Lena, een getalenteerde zeilster en skatester, dat op zijn kop wordt gezet wanneer haar vader samen met twee andere vissers sterft op zee. In de wandelgangen wordt gefluisterd dat haar vader het ongeluk heeft veroorzaakt. Lena is echter overtuigd dat dit het werk is van een mysterieus zeewezen. Ze gaat tot het uiterste om het bestaan van het beest en de onschuld van haar vader te bewijzen.

(6+, 98 min, NL gesproken)

WORKSHOP!
Aansluitend een optionele filmworkshop. Die bestaat uit twee delen. Zaterdag 20 juli om 12:00 uur vindt het tweede deel van de workshop plaats.

Je bent een kind, maar weet wat je wil. En als je iets onrechtvaardig vindt, zeg je daar wat van. Nee, je schreeuwt het! We schrijven samen het script voor onze verandering. Kom je ook laten weten wat jij oneerlijk vindt. Ik wil meer ijsjes!!!
We gaan een film maken over wat voor jou belangrijk is. Je maakt een vlog over wat jij zou willen veranderen en wij geven met filmtechnieken meer kracht aan jouw boodschap. Neem gerust wat mee om je verhaal te vertellen!